Neljä asenne essentials menestykseen Your Music Career

Sinun on parasta uskoa se. Ulkona on rankkaa! On satoja tuhansia muita tyyppejä kuin yrität tehdä myös musiikkimaailmassa ja ajatella monet ovat osaksi taiteilija hallintaa.

Mutta jos luulet olevasi kovempi, odota, kukaan ei sanonut musiikkiurasi olevan piknik.

Tässä on neljä olennaista asenteita sinun täytyy auttaa sinua takertua tiukemmin unelmiesi Taylor Swift tai Bruce Springsteen:

Terävöittää lahjakkuutta ja vaalia sydämessäsi, että on paikka sinulle. Kerran tai toisella sinun on kuunneltava jotakuta, joka ei ole sen arvoista, että kuuntelet. Oikea? No, katso sitä näin … Jos tämä kaveri selviää, sinullekin täytyy olla tilaa.

Tuulikki Koskinen Pekka Mustonen Reetta Sariola

Joten tehdä työtä tarvitaan kunnostautua omalla kapealla, onko se kirjoittaa laulun, laulaa sitä tai mukana laulaa duetto 9-kielinen kitara, työtä sitä jatkuvasti. Kyseisen taito, lahja tai lahja, sinun pitäisi kantaa itsesi henkilö mennä, että erityinen, erityisesti taitoa. Älä huolehdi hylkäämisestä, koska se tapahtuu, – mutta luuletko, ettei Beatlesia tai Michael Bublea koskaan hylätty? Tärkeintä on uskoa itseesi ja vain menee oikealle vastoin muiden mielipiteitä.

Hanki yhteys niin monta ihmistä kuin voit. Joskus jopa enemmän kuin pelkkä lahjakkuus, suhteet ajaa musiikin uraa enemmän kuin mitään muuta. Se laatu ja määrä suhteita, jotka voivat auttaa sinua musiikkiurasi. He voivat olla ammatillisen edistymisesi pääyrittäjät. Musiikki on loppujen lopuksi kuka-tiedät-ja kuka-tietää-sinua sellainen maailma. Tee luovia projekteja yhdessä muusikoiden kanssa. Yhdistä show kaksi muuta toimii, sitten esittää sen enemmän arvoa, enemmän vetovoima paketti paikallinen promoottori.

Arvostaa sitä, että useimmat yritykset tänään ovat tulossa eräänlainen “musiikki-liiketoimintaa”. Musiikkiuran mahdollisuudet lisääntyvät ja avautuvat. Yritykset etsivät luovia tapoja pistää musiikkia liiketoimintaansa. Joten, älä ole liian riippuvainen perinteisen musiikin teollinen monimutkainen.

Naisen äänellä

Olla valmis olemaan monipuolinen eikä pelkää käyttää useita hattuja aluksi (kunnes saat itsesi perustettu). Paljon onnistuneita kaverit kuulet nykyään on ollut, aiemmin ottaa ei-musiikin työpaikkoja vain tehdä rahat riittämään ja maksaa laskuja tai lisätä, mitä he ansaitsevat musiikista. Ota mitä voi saada sinut menossa … pelaa häät keikka, kirjoittaa kaupallinen jingle tai jopa vain auttaa järjestämään konsertti. Jossain vaiheessa nämä kokemukset sulautuvat jotain, joka voi aloittaa todellisen musiikin uran. Sinulla on paljon näkyvyyttä, sinun on kysyntää ja voit vaatia. Ja se on musiikkiuran menestys. .

Jos kaikki muu epäonnistuu, tutustu http://fpaagency.com/artist-management. Nämä ovat musiikin ammattilaisia, jotka ovat auttaneet musiikkihulluja, kuten sinä viimeiset 21 vuotta. He hallitsevat laulajia, lauluntekijöitä, taiteilijoita ja bändejä. Ja he ovat hyviä ohjaamaan musiikkiuraa kohti menestystä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *