Musiikkia Soul Aventura


Dominikaaninen Bachata-musiikkiryhmä, joka perustettiin New Yorkissa vuonna 1996, tämä ryhmä on myynyt yli miljoona albumia Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa.

Dominikaaninen Bachata-musiikkiryhmä, joka perustettiin New Yorkissa vuonna 1996, tämä ryhmä on myynyt yli miljoona albumia Yhdysvalloissa ja kaikkialla maailmassa. Hyvä uutinen on, että he tulevat kaupunkiin. Osta Aventura lippuja ja kokea sielukas musiikki elää pojat tulevat lavalle koskettaa sydämesi. Tämä ryhmä on tuonut aikaan vallankumouksen musiikkiteollisuuden koska eri musiikkia, joka ei ole tunnustettu maailmanlaajuisesti on nyt saavuttanut suosiota.

Mitä on soul-musiikki?

Koostuu viidestä ryhmän jäsenestä; Anthony Santos, laulaja, Lenny Santos kuin kitaristi ja tuottaja, Max Santos basistina ja säveltäjä Henry Santos Jeter, Aventura on kaikki asetettu ottamaan maailman. Heidän hittinsä ovat Pakkomielle, La Boda, Ella y Yo, Un Beso, Dile al Amor, El Perdedor, Por un Segundo, All up 2 You ja Los Infieles. Tämän bändin sielukas ääni ja musiikki saavat sinut ostamaan Aventura-lipun ja saavat sinut nauttimaan poikien live-esityksen jokaisesta minuutista.

Bändi on tullut läpi hyvin vaikeaa aikaa ja lopulta esiin maailman nähdä ne laulaa espanjaksi ja englantiksi, syömällä sydän miljoonia naisia ja vielä enemmän musiikin ystäville, koska jokainen voi liittyä mitä he laulavat. Aihe on yleensä jotain henkilökohtaista, joten se kirjaimellisesti tavoittaa sinut ja puhuu sinulle. Hanki itsellesi liput ennen auditoriolippuja myydä pois ja sinulla ei ole paikkaa lopussa.

Jos haluat olla osa tätä nöyrä ja herkkä kokemus, ostaa lippuja ja älä odota viimeiseen päivämäärään varata niitä. Tämä bändi on faneja ympäri maailmaa ja kuunnella heitä elää ei ole vähempää, että hoitoon. Vaikka et ole tuttu Bachata genremusiikkia, kun kuuntelet näitä ihmisiä suorittaa elää, olet eniten haluavat tulla fani välittömästi. Heidän laulunsa puhuvat vaikeista ajoista, rakkaudesta ja leikkii ihmisen tunteilla. Sydän särkyy ja surullinen tunne heidän laulu todella puhuu massojen ja ääni kuin että laulaja, jokainen on pakko sulaa.

Varaa itsellesi liput

Bändi, joka alkoi soittaa rajoitetun määrän ihmisiä eli heidän ystävänsä ja perheensä, on nyt ottanut sydämen ja sielun miljoona. Ryhmä on tänään poika bändi ja niiden liput ovat saatavilla nyt. Erilainen kosketus musiikkia, että heillä on mitä ihmiset arvostavat eniten: yksilöllisyyttä. Pojat tietävät, mitä he tuovat lavalle, ja he tuovat sen erittäin hyvin.

Älä missaa mahdollisuutta nähdä tämän bändin esiintymään livenä kotikaupungissasi ja hankkimaan itsellesi liput. Ole osa upea ratsastaa, että he ottavat sinut ja nauttia joka sekunti, koska Aventura Liput lupaavat sinulle tämän ja paljon muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *