Kuinka lisätä musiikkia Instagram-tarinaan

Musiikin lisääminen Instagram-tarinaan

‘Instagramissa on nyt musiikkia tarinoille! Lisääminen on helppoa ja nopeaa. Tässä artikkelissa kerromme, miten. Opit yksityiskohtaisesti, kuinka luoda unohtumattomat tarinat musiikkia lisäämällä.

Kirjaudu sisään Instagramiin

Kirjaudu Instagramiin, jos olet jo rekisteröitynyt. Muuten, luo ensin oma Instagram-tili. Kirjaudu sisään mobiilisovelluksella tai mobiiliverkkosivustolla.

Avaa selain mobiililaitteellesi jatkaaksesi. Nyt voit aloittaa musiikin lisäämisen tarinaisi heti.

Valitse tarinan luomiseen tarkoitettu ikoni

Musiikin lisääminen Instagram-tarinaan on helppoa. Paina ‘+’ -painiketta tarinan luomiseen tarkoitettu ikoni. Kun tarinalle on valittu ikoni, voit aloittaa tarinan sisältöjen lisäämisen. Napsauta ‘Musiikkia’-vaihtoehtoa.

Avautuu yksityiskohtaisempi näkymä. Sieltä voit hakea musiikkia tiedostonhallinnasta ja alkaa tutkia erilaisia mahdollisuuksia kappaleiden tuottamiseen.

Valitse musiikin lisäämiseen tarkoitettu ikoni

Etsi Instagramin yläosasta keltainen mikserikooste -ikoni. Klikkaa sitä. Valitse sitten musiikkikappale tarinaasi. Voit hakea haluamasi biisin manuaalisesti omalta profiililtasi. Tai etsi artisteista suosikkisi. Tai selaa alueesi musiikkia Browse Music -kohdassa. Kun olet valinnut biisin, paina Play-painiketta esikatsellaksesi sitä ennen tarinoiden jakamista.

Musiikin valitseminen

Instagram-tarinat voivat olla entistäkin eloisampia ja tunnelmallisempia, kun musiikkia lisätään. Valitseminen voi kuitenkin olla haastavaa, sillä valinnanvaraa on runsaasti.

Tässä artikkelissa tutustumme Instagram-tarinoihin liittyvään musiikin valitsemiseen. Kerromme, miten valitseminen voi olla helpompaa ja nopeampaa.

Valitse soittolista tai kappale

Jos haluat löytää sointurasian tai lisätä kappaleen Instagram-tarinaasi, voit vilkaista miljoonia artisteja ja biisejä Spotifysta. Klikkaa vasemmalla olevaa profiilin “Valitse soittolista tai kappale” -painiketta ja etsi musiikkia tarinaasi. Voit hakea muusikoita, albumeita tai yksittäisiä biisejä search-kenttästä, jos tiedät mitä haluat.

Voit valita suosikkisi monien eri artistien ja kappalelistojen avulla. Voit myös rajata hakutuloksesi tyylilajin perusteella. Valitessasi kappaleen, voit lukea sen tiedot ennen lisäystoimen tekemistä, mikä artisti on biisissä ja millä nimellä – kaikki näkyy listassa.

Jos ei löydy Spotifysta, voit käyttää toista vaihtoehtoa. Siirry Muuta music -tilassa ja paina Lisää/valitse musiikkia -painiketta. Näin voit etsiä mp3-, wav- ja LACA-lainasimusiikkifilejä, joihin sisältyy muokattavissa olevia video-tiedostoja, jotta musiikki voidaan esittää yhteensopivana Instagram-tarinalle.

Valitse alue, jolta valitaan musiikkia

Instagram antaa sinulle mahdollisuuden lisätä musiikkia tarinaasi. Valitse alue, jolla musiikkia tarjotaan. Musiikkivalikoima vaihtelee alueesta riippuen. Voit etsiä musiikkia kappaleen / artistin nimellä tai soittolistan nimellä.

Musiikkia tarjotaan alueilla:

 • Yhdysvallat
 • Kanada
 • Uusi-Seelanti
 • Australia
 • Brittiläiset Neitsytsaaret
 • Intia
 • Iso-Britannia
 • Irlanti

Valitse kappale

Kun olet päättänyt Instagramin tarinaruuduksen aiheen, sinulla on monia tapoja lisätä valitsemasi kappale tai musiikkia. Voit valita popin, hiphopin, jazzin ja muiden tyylien laajasta valikoimasta.

Musiikkitilan kanssa työskentely on helppoa. Hakukriteerien avulla voit etsiä artistin tai albumin nimellä tai esittäjän mukaan ja kuunnella kappaleita ennen niiden lataamista.

Albumeiden maantieteelliset tuotetiedot tarjoavat suuntaviivat mielenkiintoisille musiikkivalinnoille. Voit luoda itse taustanauhan yhdistelmien perusteella. Voit tutustua erilaisiin sointumalleihin ja oppia Instagramin sisältämiä versioita.

Musiikin muokkaaminen

Instagram antaa käyttäjilleen mahdollisuuden lisätä musiikkia tarinoihinsa. Auttaa luomaan eläväisempiä ja kiinnostavampia tarinoita. Musiikkia voi muokkailla. Tekee tarinasta entistäkin vaikuttavamman.

Artikkelissa käsitellään musiikin muokkaamista Instagram-tarinoihin.

Siirry musiikin muokkausikkunaan

Kun olet lisännyt musiikkitiedoston kirjastosta Instagram-tarinaan, paina vyörullainkuvaketta ruudun yläosassa. Avautuu toimintakohtainen valikko. Valitse “Muokkaa musiikki”-painike ja pääset halutulle ikkunalle.

Musiikin muokkausruudussa on työkaluja oman sisältösi luomiseen. Varmista, ettet saa lauseen loppumaan kesken. Siirry Video editor -painikkeesta videon tekemiseen. Aloita yhteenvedon somistaminen Maceratalaisen henkilön spmpion romagnole martanalla.

Valitse haluamasi kohta kappaleesta

Valitsemasi soittoäänen sisällyttämiseksi Instagram-tarinaasi? Valitse tarkasti, mikä osa kappaleesta haluat perustaa tarinaasi.

Musiikin muokkaamiseksi Instagramissa tarvitset ensin toimivan musiikkisoittimen ja musiikkieditorin. Etsi ilmaisia sovelluksia App Storesta tai Google Playstoresta. Asenna sovellus ja avaa työkalurivillä oleva muokkauspainike.

Etsi audiotiedostoja ja hae kohta haluamastasi kappaleesta. Aloita muokkaaminen.

 • Valitse seulainten avulla joko varsinaisen leikkauspisteen, looppitoiminnon, biisin aloitus- ja lopetusajan tai looppiasetusten ulkopuolella harjoituksessa.
 • Määrittele tarvittavat parametrit ja valitse tarinaosan kesto omien tarpeiden mukaan.
 • Tallenna nauhoitus ja siirry edelleen helpottuneella mallilla.

Muokkaa kappaleen kestoa

Muokkaamalla kappaleen kestoa Instagram-tarinaan on helppoa! Tässä on joitain vinkkejä. Jos valitsemasi kappale ei sovi, voit silti tallentaa sen. Valitse “Edellinen/Seuraava” aloittaaksesi ja pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle pysäyttääksesi.

Kun olet saanut haluamasi nauhan, aloita muokkaaminen. Voit säätää toistumisen pituutta, jotta tarinaan saisi lopullisen vaikutelman. Liputa alku ja loppu pois napauttamalla vasemman kohdan syrjintöpainiketta tai oikean kohdan syrjityspainiketta. Lisänopeutta saat napauttamalla edellinen/seuraava -painikkeiden välistö painiketta. Voit myös käyttää hiiren rullaa ja liukua alle 10 sekuntiin tai tiivistää jopa viiteen sekuntiin.

Kun olet valmis, tallenna ja jaa leikkuumme!

Musiikin julkaiseminen

Instagram-tarinoihin voi lisätä musiikkia! Tämä antaa tarinalle enemmän elävyyttä ja mielenkiintoa. Käyttäjillä on mahdollisuus lisätä tarinaan musiikkia. Musiikki auttaa välittämään tarinan viestin ja tekee siitä entistä viehättävämmän.

Tässä artikkelissa opit, kuinka voit lisätä musiikkia Instagram-tarinaasi:

Tarkista, ettei musiikki ole liian kova

Kun lisäät musiikkia Instagram-tarinaan, varmista, ettei se ole liian kova. Siksi tarkista äänenvoimakkuus häiritsemättä muita seuraajia. Tarkista myös musiikin laatu. Vertaa pronssi-, hopea- ja kultatasoihin. Jos laatu on alhaisempi kuin pronssi, vahvista ennen julkaisua.

Valitse taustamusiikki huolella. Se auttaa hahmottamaan tarinaa ja antaa tekstille hyvän älysanoin viestitettävän lisän.

Valitse julkaise-painike

Kun haluat ladata musiikkia tai biisin, paina ‘Julkaise’-painiketta Instagramin tarina-valikossa. Voit sitten kuunnella musiikkia selaimellasi tai ladata sen suoraan laitteellesi. Muista lukea käyttöehdot ja alkuperäisen taiteilijan teosten julkaisemissuhteet ennen biisin tai musiikin julkaisemista.

Paina ‘Musiikki’-painiketta Kuvat-välilehdeltä. Voit etsiä biisejä hakusanan mukaan ja tutkia listoja erilaisten genrejen mukaan. Valitse sitten haluamasi musiikkimateriaali ja paina ‘Etsi’-painiketta. Napsauta ‘Tallenna’-palkkia älypuhelimella tallentaaksesi musiikkivalinnat omalle laitteelle. Voit muokata Storyäsi napsauttamalla alkupysyvien eleohjelmien palkkeja esimerkitiedostojen suhteen. Kokeile erilaisia asetteluita ja volyymejajoiden sijoittelua ulkoasun parantamiseksi. Kun olet valmis, paina ‘Tallenna’-palkkia ja tallenna tarina laitteellesi!

Julkaise tarina

Lataa musiikki! Jos haluat lisätä musiikkia Instagram-tarinaan, sinun täytyy ensin ladata se. Voit tehdä sen älypuhelimellasi käyttämällä Spotifya tai Apple Musicia. Valitse suosikkisi ja soita se, aktivoi taustatallennus ja tarkista laadullinen ääni. Muista, ettei avointa musiikkikappaletta voi jakaa YouTubessa.

Valitse tarinaosiolla! Voit myös valita suosikkitarinasi ja lisätä siihen viittauksen artistiin tai albumiin. Tarkista linkkien ehdot ennen levittämistäsi. Noudata kaikkia tekijöiden ja tekijöiden oikeuksien vaatimuksia. Älä linkitä mainostamiseen, ketjujen rappeuttamiseen tai NoçãoX- tai Hotmart-sivustoihin.

Lisäkommentti: Populaarit elokuvamusiikit saatavilla CD Babyltä ja Bandcampilta. Ne ovat vastuullisempia levymerkkien ja artistien kunnioittamiseksi lisensoitu musiikki!

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Miten voin lisätä musiikkia Instagram-tarinaan?

Vastaus: Käytä musiikkikuvaketta, joka näkyy uuden tarinan yläpuolella, valitse haluamasi kappale selaamalla musiikkikirjastoa ja paina “Lisää” -painiketta.

2. Voinko lisätä oman musiikkini Instagram-tarinaan?

Vastaus: Instagramin musiikkikirjastossa voi olla monia kappaleita, mutta jos haluat lisätä oman musiikkisi tarinaan, sinun täytyy ensin lisätä se Spotify-soittolistaan ja sitten valita se Instagram-tarinassa.

3. Mitä teen, jos musiikkikuvake ei näy Instagram-tarinassa?

Vastaus: Varmista, että käytät ajan tasalla olevaa versiota Instagram-sovelluksesta ja että musiikin käyttö on sallittu alueellasi.

4. Voinko muuttaa musiikin äänen voimakkuutta Instagram-tarinassa?

Vastaus: Valitettavasti et voi muuttaa musiikin äänenvoimakkuutta Instagram-tarinassa, mutta voit vähentää taustamelua käyttämällä tarinan äänessä hiljennyksen säätöä.

5. Voinko lisätä musiikkia Instagram-tarinan julkaisun jälkeen?

Vastaus: Et voi lisätä musiikkia tarinaan sen julkaisemisen jälkeen. Sinun on luotava uusi tarina ja lisättävä musiikki uudelleen.

6. Mitä teen, jos en löydä haluamaani kappaletta Instagramin musiikkikirjastosta?

Vastaus: Voit käyttää muita musiikkipalveluita, kuten Spotifya, löytääksesi haluamasi kappaleen ja sitten käyttää sitä Instagram-tarinassasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *