Kolme menetelmää musiikin polttamiseksi audio-CD-levylle

Yleiskatsaus

Musiikin polttaminen audio-CD-levylle on yksi tapa tallentaa musiikki. Sitä voidaan soittaa CD-soitin-laitteissa. Useita kappaleita voidaan tallentaa yhdelle CD-levylle.

Tässä artikkelissa esitellään kolme eri menetelmää audio-CD-levylle polttamiseen. Tutustutaan myös vaiheisiin, jotka tarvitaan audio-CD-levyn tallennukseen:

 • Vaihe 1
 • Vaihe 2
 • Vaihe 3

Mitä tarvitset

Kun polttaa musiikkia CD-levylle, tarvitaan erilaisia välineitä. Ensimmäiseksi tarvitaan yhteinen levyhuolto ja CD-tulostin. CDBurnerXP-ohjelman käyttöä suositellaan ohjelmaksi. Se on ilmainen ja ladataan ja asennetaan muutamassa minuutissa. Levyjen tallentamiseen tarvitaan MP3-, WAV-, AAX- tai muihin audioformaatteihin.

Lisenssien kustannuksista on oltava perillä. Musiikin laadukkaampia versioita tulisi etsiä ennen levyn viimeistelyprosessia. Kaikki tarvittavat osat kun ovat saatavilla, voi aloittaa levynpolttoprosessin seuraamalla alla olevia vaiheita:

Mitä tarvitsee tietää

Polttaessasi musiikkia CD-levylle, on tärkeää ymmärtää joitakin tietoja. On kolme erilaista menetelmää, joista voit valita. Voit viedä äänitiedostoa musiikkiohjelmiston avulla ja muuntaa sen WAV-tiedostoksi. Voit palauttaa audio cd -levyn. Tai voit olettaa olemassa olevan levyn levylle.

CD-levyillä voi polttaa yli 700 megatavua tietoa (800 MB). Voit myös remasteroida ne tietyn qulity halutaan. Metadataa voi lisätä levyllesi. Ohjelmat tekevät polttamisen helpommaksi, mutta voit polttaa musiikkia ilmankin.

Kolme menetelmää, joiden avulla voit polttaa vaivattomasti ja helposti:

 • Viedä äänitiedostoa
 • Palauttaa levy
 • Olettaa olemassa oleva levy

Musiikin polttaminen Windows Media Playerilla

Windows Media Player on yksi suosikki ohjelma musiikin polttamiseen audio-CD-levylle! Helppo käyttää, se tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Haluatko tietää lisää?

Lue artikkelimme ja opi polttamaan musiikkia Windows Media Playerilla!

Asenna ohjelmisto

Jotta Windows Media Player voi polttaa musiikkia audio-CD-levyjen, tarvitaan CD Burning -ohjelma. Se tulee olla yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa.

Windows XP -tietokoneissa on asennettu useita ohjelmia, jotka tukevat levyjen polttamista. Microsoftin Media Player -ohjelmaa voi ladata ilmaiseksi myös Windows 95 ja NT -palvelimille. Uusimman version asennus auttaa yleensä saamaan levykkeen polttamisen toimimaan.

Valitse levy

Ennen kuin voit polttaa musiikkilevyjä Windows Media Playerilla, sinun tulee tarkistaa levyaseman asetukset. Kirjoita ylös levyn maksimikapasiteetti. Se voi olla 80 minuutista enemmän tai vähemmän riippuen levystä ja levysoitostasi. Varmista, että levysoitin lukee ja pelaa erilaisia ​​levytyyppejä.

Käytä ohjauspaneelin asetusaluetta valitaksesi sopivimmat vaihtoehdot. Windows Media Player tarjoaa myös optioita, joilla voit muokata levyasemasi sopivaksi audio-CD-levyille. Voit asettaa esiasennetun äänenlaadun ja ajastimen yhdistelmät levytilan sisällölle haluamallasi tavalla.

Valitse musiikki

Polttaaksesi musiikkia Windows Media Playerilla, yksi ensimmäisistä askelista on valita musiikkia. Avaa Windows Media Player ja klikkaa ‘Tiedosto’-valikosta ‘Avaa’. Valitse ‘Poimintatuolitila’.

Napsauta +-merkki lisätäksesi kappaleet soittolistaan. Jos valitset liikaa kappaleita, voi olla yli 700 MB tallennustilaa. Se on enemmän kuin 80 minuuttia levyllinen sopii nauhoille. Jos tallennustila on yli 800 MB, levy ei mahdollisesti auta tallennusyhteys your music promedella.

Aloita polttaminen

Windows Media Player-ohjelmasta on monia käteviä työkaluja musiikin polttamiseksi CD-levylle. Voit tallentaa musiikkikokoelman CD-levylle eri tavoilla. Tässä keskustelemme kolmesta menetelmästä.

Ensimmäinen menetelmä on AudioCD-muodossa olevan tiedoston luonti ja polttaminen. Tiedot tallennetaan WAV-muotoon ja yhdistetään samankaltaiseksi “AudioCD”-tiedostoksi. Se sisältää äänitiedostoja sekvenssimuodossa, jotta ne voidaan lukea AudioCD-soittimelle.

Toinen menetelmä on levykepoltto ja nimetyilymusiikkikokoelman lataaminen audio CD-levylle. Levykepoltto annetaan formatoinnin jälkeen. Valitse levy asemalle, kuten D: asema levynumerolla 1. Windows Media Player alkaa etsiä mediakirjastosta levytiedostojen sijaintia. Aloita ladata niitä Albumilaite Kopiointiominaisuutta hyväksyvään vetämättömään media-asemaan liitäntöjen osalta. Musiikin laatu asetetaan tarvittaviin lausahdusasetuksiin. Melkoista tehoa saadaan, kun audion levy muoto lyhennetään vyöllä. Tämä auttaa saamaan suurempia itcienneita soittohetKJeista audion kehyksessä. Jo olemassa olevia video- ja prentatioita voi käyttää. Kun tilat on valmis, voit aloittaa levyauton virittelyjen aloituksen. Vetyvastetunnisteen selaaminen, toistimet vinyylivesilasujen tukemiseksi ja audion levyn muodon lyhentäminen vyöllä tehdään. Polttoaltsanylla voit listaa siirtoon asti albumillaitteen sentiona songista, perinteipistaytten murteen lp teiden ja isoavia rnysyanhennumaimaja. Kaiken tämän jälkeen voit aloittaa levyauton virittelyjen aloituksen.

Musiikin polttaminen Nero Burning Romilla

Nero Burning Rom on numero yksi, tietokoneohjelmisto! On suunniteltu polttamaan musiikin audio-CD-levylle. Nero tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen ratkaisun, polttamiseen helposti.

Seuraavassa on kolme tapaa: polttaa musiikki Nero Burning Romilla:

Asenna ohjelmisto

Nero Burning ROM on työkalu levyjen ja elokuvien polttamiseen. Se sisältää musiikin poltto-ominaisuuden.

Asenna Nero Ohjelmistoon tarvittavat ohjaimet, soitto-ohjelmat ja päivitykset ennen musiikin polttamista. Tee muutama testi tarkistaaksesi ohjelman oikeellisuuden ja toiminnan.

 • Ohjelmia voi asentaa ilman että vanhaa tarvitsee poistaa.
 • Päivitä uusimpiin versioihin hyötyäksesi kaikista toiminnoista.
 • Ohjelman ominaisuuksia voi helposti parantaa ja yhdistellä helpoksi poluzzaksi levylle.

Valitse levy

Ennen kuin voit polttaa musiikin audio-CD:lle, sinun on valittava levy. Avaa Nero Burning Rom -sovellus ja napsauta Levyavain -painiketta CD/DVD-levylle -välilehdellä.

Sinulla on useita vaihtoehtoja: CD-R ja CD-RW. CD-R on yhden kirjoituskerran levy. Voit kuunnella sitä uudelleen. Osa ohjelmista vaatii sen formatoidussa muodossa. CD-RW on tallennusmuistinerotin levy, joka on hyödyllinen harjoitellessa burnauksia ja testatessa.

Valitse levysi malli. Tulosta leimaustunnus levyasemalle ja aseta se asetussivulle. Paina “Uudelleentallenna” -painiketta Muokkaakorokekansiossa.

Valitse musiikki

Kun olet asentanut Nero Burning Romin, voit aloittaa. Valitse musiikki polttamiseksi. Voit lisätä kappaleita tietokoneesi kiintolevyltä tai CD-levyltä. Nero Burning Rom hyväksyy seuraavat tiedostotyypit: MP3, WMA, AAC ja WAV. Jos tarvitset lisäohjeita useiden musiikkitiedostojen löytämiseen ja valitsemiseen, kysy tukihenkilöstöltä.

Ennen levyn polttamista, skannaa kaikki musiikki virustentorjuntasovelluksella ja varmista ettet ole ladannut virusta tietokoneellesi. Kun olet skannannut ja varmistanut kaiken, paina “Lisä” -painiketta pienessä ikkunassa files list’issä ja aloita levytysprosessisi Online Audio-CD Burnerilla.

Aloita polttaminen

Kun asennat Nero Burning Rom -ohjelman, voit alkaa polttaa musiikkia. Polttamisella on kolme vaihetta: tiedostojen lisääminen levyyn, projektin mukauttaminen ja levyn kirjoittaminen.

 • Tiedostojen lisääminen: Lisää levyllesi haluttuja äänitiedostoja, joita voivat olla WAV, MP3, WMA ja CUE-tiedostot. Nero Digital Audio -ohjelmalla voit konvertoida äänitiedoston DVD/CD-levylle.
 • Projektin mukauttaminen: Rakenna projekti, jotta se vastaa haluttua laatua ja rakennetta. Voit lajitella laulujen nimilistan ja antaa levyllesi nimen. Voit myös ripustaa esittelyn levyllesi.
 • Levyn kirjoittaminen: Valitse todiste Nero Burning Rom -ohjelman viimeistelmävaiheessa. Valitse aletaan massataasmas-vaihe, ja seuraa ohjelman antamia ohjeita kirjoittaaksesi levy.

Musiikin polttaminen iTunesilla

iTunes on tunnettu sovellus musiikin polttamiseen. Helppokäyttöinen ja auttaa tallentamaan musiikin kannettaviin laitteisiin tai tietokoneisiin. Luomalla iTunes-tili, voit käyttää eri latauskauppoja.

Tutkitaan nyt, miten polttaa musiikki iTunesilla:

Asenna ohjelmisto

Ennen kuin poltat musiikkia iTunesilla, sinun täytyy asentaa oikea ohjelmisto. Tutki erilaisia ​​CD-poltinohjelmistoja ja valitse sopivin. Asenna vain luotettavia ohjelmia, älä kanna virusohjelmia tietokoneeseesi.

Kun olet asentanut ohjelmiston, voit aloittaa musiikin polttamisen iTunesilla.

Valitse levy

Ennen musiikin polttamista, valitse oikea levytyyppi. Audio-CD-levyt kestävät vuosia ja toimivat tavallisilla CD-soittimilla. Levyjen parametrit voi tarkastaa: esimerkiksi 40 minuuttia/levy tai 70 minuuttia/levy.

Etsi sopiva levy musiikkisoittimellesi. Verkkokaupoista tarkista levyn ominaisuudet ennen ostopäätöstä. Näet myös levyn hintalapussa, maksimilaajuuden ja tallennusformaatin.

MP3-tiedostojen laadusta saadaan paras irti suoranlatauksen tekniikalla. Jopa 1000% WAV-muotoon. Viimeistele levy magbatusse-tekniikalla saavuttaaksesi hifi-tason laadun.

Valitse musiikki

Polttaaksesi musiikkia iTunesilla, sinun tulee ensin valita audiotiedostot. Lisää ne iTunes Storesta tai tuo ne koneeltasi. Etsi audiotiedostoja soittolistoilta tai Musiikkikirjastosta.

Valitse haluamasi tiedostot ja vedä ja pudota ne tuotavaan soittolistalle.

Kun olet lisännyt tiedostot, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, eli musiikan polttamiseen audio-CD-levylle.

Aloita polttaminen

Polttamalla musiikkia CD-levylle voit kuunnella sitä soittimessa, jota ei ole liitetty tietokoneeseen. Esim. vanhaan autoon. Seuraavassa ovat 3 helpointa tapaa polttaa iTunesista ladattuja musiikkitiedostoja CD-levylle:

 1. Muuta alkuperäiset levysoittimen muotoiset tiedot MP3-muotoon: Valitse kappaleet ja napsauta File > Convert > Create MP3 version;
 2. Anna CDn tallennusformaatille nimi ja valitse Tools > Burn Playlist to Disc;
 3. Valitse Ajastinpoltto ja seuraa ohjeita.

Harjoittelemalla voit tuottaa ammattimaisen laatuisen audioloman.

Yhteenveto

Tässä artikkelissa tutkitaan kolmea tapaa polttaa musiikkia audio-CD-levylle. Nämä ovat CD-R-levyn, CD-RW-levyn ja RAID-levyn käyttö. Jokaisella on omat etunsa ja haittansa. Käyttäjän tulee pohtia eri vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Kolme vaihtoehtoa ovat:

 • CD-R-levy
 • CD-RW-levy
 • RAID-levy

Mitä opit

Me tutustuimme tässä oppaassa kolmeen tapaan musiikin polttamiseksi audio-CD-levylle. Windowsissa voimme käyttää Windows Media Playeriä, audion muokkausohjelmaa tai tilinhallintaohjelmaa. MacOS:ssa voimme polttaa musiikkia CD-levylle tai katsoa iTunesin avulla ohjeita ostetun musiikin levittämiseksi CDsille.

Älä pelkää! Kaikki nämä ohjelmat tarjoavat helppoja ja kohtuuhintaisia ​​ratkaisuja. Voit laajentaa musiikkimakua ja luoda perinnettä unettomille äiteille ja muille sukarointeille!

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Mitkä ovat kolme menetelmää musiikin polttamiseksi ääni -CD -levylle?

Kolme menetelmää musiikin polttamiseksi äänikerralle käyttävät Windows Media Player-, iTunes- ja erikoistuneita CD -polttoohjelmistoja.

2. Kuinka voin käyttää Windows Media Playeria musiikin polttamiseen ääni -CD -levylle?

Jos haluat käyttää Windows Media Player -sovellusta musiikin polttamiseen ääni -CD -levylle, aseta ensin tyhjä CD -levy tietokoneen CD -asemaan. Avaa sitten Windows Media Player ja valitse kappaleet, jotka haluat polttaa. Napsauta “BULL” ja seuraa kehotuksia suorittaaksesi prosessin.

3. Voinko polttaa musiikkia eri lähteistä samaan audio -CD -levyyn?

Kyllä, voit polttaa musiikkia eri lähteistä samaan audio -CD -levylle. Valitse vain kappaleet, jotka haluat sisällyttää jokaisesta lähteestä, ja lisää ne CD -polttoohjelmaan tai ohjelmaan.

4. Kuinka monta kappaletta voin sovittaa äänikertaan?

Se riippuu kunkin kappaleen pituudesta ja CD: n kapasiteetista. Tavallisella äänilevyllä voi olla jopa 80 minuuttia musiikkia tai keskimäärin noin 20 kappaletta.

5. Voinko polttaa musiikkia CD -levylle, jota on jo käytetty?

Ei, et voi polttaa uutta musiikkia CD -levylle, jota on jo käytetty, ellei sitä ole poistettu tai muotoiltu uudelleen.

6. Kuinka voin varmistaa luomani ääni -CD -levyn laadun?

Varmistaaksesi luomasi ääni-CD-levyn laadun, käytä korkealaatuisia äänitiedostoja ja polttaa CD-levy hitaasti virheiden minimoimiseksi ja toiston laadun parantamiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *